Transport si retururi

KAI HATS (kaihats.com) vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare: livrare internațională.


Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Pentru exercitarea dreptului de denunțare unilaterală a contractului, trebuie să ne informați printr-un email trimis la adresa oficială office@kaihats.com.

Cheltuielile de returnare a produsului sunt în sarcina cumpărătorului, coletele nefiind acceptate în cazul în care nu este achitată taxa de transport aferentă returului. Adresa la care se face returul este identică cu cea de expediție. 

Rambursarea se va face în cel mult 15 zile calendaristice de la data acceptării returului de către firma noastră prin transfer bancar în contul IBAN transmis pe email.


Pentru a fi acceptată returnarea, produsele trebuie să fie în aceeași stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale, să aibă cutia originală, să nu fie purtate sau deteriorate, integritatea documentelor însoțitoare).


Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. În cazul în care doriți înlocuirea produsului returnat cu un alt produs disponibil pe stoc, cheltuielile de livrare vor fi suportate de către dumneavoastră, ca și client. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenței prin ramburs la primirea coletului.